Till mina starka sidor hör min optimism, att kunna locka till skratt och att fånga en publik! Varje tillfälle kan vara ca 1-2 timmar men både tid och ämne kan naturligtvis anpassas efter era önskemål.

Exempel på föreläsningar:
Du blir vad du tänker
Med mycket humor, värme och entusiasm tar jag ett grepp kring hur vi genom vårt sätt att tänka faktiskt kan påverka våra liv. Att hitta balans, undvika tankefällor och ha mod att stå upp för sig själv och ta ansvar för sitt liv är några delar ur denna inspirerande och motiverande föreläsning!

Sagt om föreläsningen:
"Helt suverän föreläsning av Anna-Lena"
"Anna-Lena var underhållande och bra"
"Motivationsföreläsaren toppen!"Ett MÖTE med humor
Kan man med humorns hjälp bemöta människor som man tycker är annorlunda och på det sättet förändra sitt sätt att tänka och reagera? En ”föreläsningsföreställning”, med många skratt, om stereotyper, fördomar, humorblockeringar och vad som händer med oss när vi kan se på livet från den ljusa sidan.

Sagt om föreläsningen:
"Tack igen för senast Anna-Lena! Du berörde mig långt mycket mer än jag förstod tror jag... Sitter nåt gott därinne som sänder ut endorfiner ännu. Emellanåt sätter jag en penna i mun och biter ihop bara för att notera hur enkel men ändå genial min hjärna är "

"en lyckad kväll", "fantastiskt roligt", "tankeväckande"

Ur Stenungsundsposten:
"HENÅN: Det var en månghövad publik som tog del av Anna-Lena Lindqvist föredrag "Bemöta med humor". Sällan har en timme gått så fort och innehållit så mycket skratt som just detta föredrag. 

 
Kontakta mig gärna för mer information, prisuppgift och referenser!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Lena Bjernegård | Svar 24.04.2012 22.38

Tack för en mycket bra föreläsning "Du blir vad du tänker" på Visions Center, Kungsgatan 28, Stockholm ikväll den 17.00 - 19.00.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.07 | 17:57

Vill bara tala om att jag njuter av varje sekund av ditt radioprat idag, liksom de förläsningar jag varit på som Du haft!! Kloka ord!!
Underbara människa!!!!

...
24.04 | 22:38

Tack för en mycket bra föreläsning "Du blir vad du tänker" på Visions Center, Kungsgatan 28, Stockholm ikväll den 17.00 - 19.00.

...
07.04 | 13:18
Föreläsningar har mottagit 3
01.02 | 20:47
Min förstasida har mottagit 18
Du gillar den här sidan